myESP

Cautare

Du-te la cuprins

oldAvantaje

Top 10 - Avantaje myESP vs. competitie


 

Personalizare - permite personalizari ,modificari, adaptari atat fata de modulele standard, in perioada initiala implementarii in baza unui caiet de sarcini, dar si dupa implementare in functie de evolutia activitatii si a cerintelor din cadrul companiei.

 

Flexibilitate - este o platforma accesibila oricarui nivel de business.Sunt disponibile scheme de implementare pentru companii mici , mijlocii , mari si corporatii care permit modelarea oricarui gen de activitate compatibil cu o platforma ERP,CRM,etc.

 

Scalabilitate - platforma myESP permite adaugarea de noi module si functionalitati in mecanismul de colaborare inter-module si in acelasi timp permite adaugarea de noi utilizatori, realocare de sarcini,target uri,drepturi pentru utilizatorii curenti.

 

Timp redus de implementare - in baza experientei acumulata in cei 12 ani in diverse industrii si domenii , echipa noastra esta capabila sa se adapteze cerintelor partenerilor relativ la reducerea maxima a duratei de implementare.

 

Raport Calitate/Pret de exceptie, ceea ce permite nu numai protejarea investitiei si reducerea costurilor, dar mai ales cresterea profitului in baza informatiilor centralizate, sintetizate si oferite la momentul potrivit oricand si din orice loc cu respectarea politicilor de access si securitate.

 

Instant Service - interventiile de service pot fi facute Online fara deplasarea tehnicienilor nostri, reducand astfel costurile de intretinere si marind viteza de rezolvare a incidentelor aparute, putind fi rezolvate chiar si telefonic .

 

Update Online -
- myESP asigura actualizarea Online a aplicatiilor din punct de vedere a noilor functionalitati, upgradeuri.

 

Tehnologie - platforma myESP are incorporate tehnologii 2009-2010 pentru: managementul bazelor de date foarte mari (peste 100 milioane articole unice), comunicare si colaborare inter-module dar si cu alte aplicatii pentru armonizarea datelor, Integrare cu platforme WEB pentru prezentari sau e-commerce, Controlul si Securitatea datelor, Reports si Design, import si export de date,etc.

 

Instrumente Office: platforma are integrate instrumente pentru optimizarea vitezei de procesare a datelor cum ar fi : QuickReports (crearea de rapoarte instant fara interventia tehnicienilor myESP), calculator stiintific, interfata multi-lingual, messenger propriu, editor de text, client de email (poate gestiona emailurile trimise dar si cele primite)

 

Certificari: myESP este o platforma software dezvoltata conform standardelor ISO 9001 - Managementul calitatii, ISO 14001 - Managementul Mediului, ISO 18001 - Managementul Sanatatii si securitatii Ocupationale, ISO 27001 - Managementul Securitatii Informatiei.

Home | Despre noi | Aplicatii | Structura | Module | Avantaje | Contact | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal